Udtalelser

”Fra det øjeblik jeg traf Lisbet følte jeg mig tiltrukket af følelsen af, at “her var der en person, der kunne gøre en forskel for mig”. Lisbet udtrykte professionalisme, samtidig med at hun var rolig og udstrålede en masse spændende energi.

Aftalte hurtigt coach sessioner hos Lisbet. Præsenterede Lisbet for mine mål og alle mine mange forhindringer for at nå målet. Efter 6 sessioner, hvor bl.a. karriereskift, anerkendelse og præstationsangst var nogle af mine punkter har Lisbet givet mig det jeg jo virkelig kom for: TROEN på at det var muligt. Og jeg har nået mine mål. 14 dage efter jeg stoppede hos Lisbet sagde jeg mit nuværende job op (det havde jeg overvejet i 2 år), for at starte på mit drømmejob, mit drømmejob som Lisbet hjalp mig med at definere !

Tak Lisbet ! Du er en gave for dine klienter!”

“Jeg har haft den fantastiske glæde at have Lisbet Hjort som min personlige coach i et forløb på ca. 3 måneder forud for min audition i Berliner Philharmonikerne. Aldrig før har det været så nemt for mig at stille mig op foran tusinde af mennesker og få dét frem i min musik som jeg gerne vil have – takket være Lisbet ! Det har bestemt været en kæmpe oplevelse og en fantastisk “rejse” som jeg ikke ville være foruden. Lisbet har styrket mit professionelle niveau, og jeg ved, at jeg nu er klar til at erobre verden ! En kæmpe tak!”

”Mit første møde med coaching var i forbindelse med undervisning her i kommunen. I denne forbindelse fik jeg mulighed for at få personlig coaching af Lisbet Hjort. At få denne mulighed har været en stor gave. At få hjælp til at se mit potentiale, og til at ændre på uhensigtsmæssige handlemønstre. Hjælp til at opdage/ genopdage sider af mig selv.

Hvad skal jeg sige, andet end at det er hårdt arbejde at arbejde med sig selv, og sin personlige udvikling, men det er et arbejde som er en stor gave. En gave bliver det til, takket være Lisbets dygtige coaching.

Jeg er glad og fyldt med energi, og når energien ikke er der, så har jeg fået hjælp til at hente den igen.”

”Jeg er rigtig glad for at jeg nåede at blive coachet – det var “ren forkælelse ” og personalepleje.

Tusinde tak for nogle rigtig gode og udbytterige timer som fik mig til at blive klarere / mere mål-

rettet på hvad jeg ville gå efter og hvorfor ! Det havde jeg med i baggagen til ansættelses samtalen!!!

og det var med til at jeg fik jobbet for jeg havde klare meldinger.”

”Lisbet arbejder meget seriøst og udviser en meget høj faglighed. Hun er meget dygtig til på en hurtig måde at komme frem til ”problemet”. Hun formår med sin indlevelse at komme ind til kernen, således at jeg meget hurtigt kommer på sporet af en metode til at løse det, som jeg er kommet med. Hun er rigtig dygtig til at få en til at føle, at man som menneske er noget særligt. Lisbets vilje, interesse, nærhed, høje faglighed sammen med hendes personlighed gør at hun er en meget kompetent coach.”

Jeg har uddannet Lisbet Hjort som coach og kender hende efterfølgende som coachtræner på mine coachuddannelser.

Jeg oplever Lisbet som en kompetent, grundig, levende og hjertevarm coach. Lisbet er en støttende og ressourcefuld coach, der hele tiden holder sine klienters fulde potentiale for øje og på professionel og varm facon får dem guidet mod de mål, de virkelig ønsker. Jeg vil til enhver tid anbefale Lisbet som coach.

Om det er Lisbets baggrund som jurist eller hendes personlighed i al almindelighed, skal jeg ikke kunne sige, men Lisbet er en ualmindelig konkret og kompetent sparringspartner, når det kommer til feed-back. Hun går lige direkte til sagens kerne på en positiv, afbalanceret og konstruktiv måde.

Det var også derfor jeg spurgte Lisbet, om hun kunne tænke sig at blive min personlige coach, både på business- og liferelaterede emner og jeg må sige at det er en beslutning jeg ikke har fortrudt. Vores samarbejde har nu strakt sig over et par måneder og jeg oplever at hver eneste coaching-session har gjort mig afklaret og meget klogere. Uanset om jeg præsenterer Lisbet for et job-relateret mål eller personligt anliggende, er hun dygtig til at holde mig på sporet, udfordre mig og komme helt ind til kernen af emnet. Der afsluttes altid med nogle klare aftaler, som man føler sig meget kommittet til at holde.

Lisbet Hjorts baggrund, erfaring og personlighed giver hende en unik kompetence og jeg kan derfor på det varmeste anbefale Lisbet Hjort som coach.

Om bogen “Kærligt talt”

En selvhjælpsbog om sproget som redskab til at håndtere og forandre uhensigtsmæssige relationer og misforståelser i forbindelse med det sprog og den kommunikation, man anvender privat og ift. sine relationer. Bogen beskriver i fem trin, hvordan man med udgangspunkt i sin egen situation og med sproget som det helt centrale element i den daglige virkelighed kan arbejde mere positivt med sit sprog og ændre sit adfærds-og tankemønster. Negativt sprog kan påvirke omgangen med andre mennesker og være årsag til uhensigtsmæssige tilstande og konflikter som kan ændres konkret, så man opnår en indre ro og “kærlige relationer”, som Hjort benævner tilstanden. Hvert kapitel beskriver et udviklingstrin, og hvordan man kommer videre og giver konkrete øvelser til, hvordan man kan bearbejde sit sprog og dermed den virkelighed, man er en del af.

– blandt de mange selvhjælpsbøger findes ikke mange specifikt om sprog og kommunikation
– en pragmatisk selvhjælpsbog med en trin-for-trin beskrivelse og konkrete øvelser til at udvikle sin personlighed og relationer til andre mennesker positivt via bearbejdelse af sit sprog.

Lektørudtalelse (Den bibliotekerne køber bøger ud fra)

Om bogen “Kærligt talt”

Tak Lisbet, fordi du har skrevet denne fantastiske og lærerige bog. Da jeg havde læst den – men også undervejs – ja, så sad jeg med følelsen af, at den ligeså godt kunne være skrevet til mig. Den ramte plet mange gange.
En bog, der er skrevet i et sprog, der er let tilgængeligt og til at forstå. Tak for det!

Om bogen “Kærligt talt”

Kære Lisbet
Jeg har læst din bog i juleferien. Du skriver, at man skal læse bogen i etaper, så man kan fordøje den. Jeg prøvede kun at læse et kapitel af gangen, men det var ikke muligt – bogen er for spændende, så jeg måtte lige have lidt mere med. Men jeg vender tilbage til de enkelte kapitler og øvelser.
Bogen er godt skrevet, let læst og fyldt med gode råd og øvelser. Bogen har mange tankevækkende og sjove eksempler – flere gange måtte jeg sige “det er jo lige det jeg gør” eller” er præcis det der sker når jeg bliver irriteret på min mand”.
Jeg vil helt sikkert læse bogen igen og bruge den både privat og i arbejdssammenhæng.

Mange kærlige hilsner
Karin Langendorf,
Centerchef, Ballerup Kommune