Personlig coaching

Vær dig selv – og vis det

Det er en personlig udviklingsproces at lære at lytte efter sin egen inderste sandhed og at turde følge den – og det kan være udfordrende at holde fast i sin egen rejse. Med et coachingforløb får du professionel hjælp til virkelig at lytte efter, hvad der er din egen sandhed, støtte til at udtrykke den, så du kan være tro mod dig selv, leve frit og få det privat- og arbejdsliv, du ønsker.

Og det bedste? Det koster meget mindre end du tror!

Forestil dig, hvordan dit liv ville se ud, hvis du hver dag turde være dig selv 100% og leve efter det, der inderst inde er sandt for dig. Det kan jeg hjælpe dig med!

Introduktion:

Kender du det med at have følelsen af ikke at være helt tilfreds med livet – selvom det udadtil ser ud som om, du har succes? Eller har du oplevelsen af, at du har mere potentiale, end det du bruger? Eller måske vil du bare gerne være en endnu bedre version af dig selv? Sådan er der mange der har det, og mange lever et liv, hvor de oplever, at de “nøjes med” eller “venter på”… Det er et utilfredsstillet liv, og det kan du heldigvis gøre noget ved.

Coaching er en samtaleform, hvor vi – igennem specielle og effektive spørgsmål – afdækker de områder i dit arbejde eller privatliv, hvor der er allermest behov for fremgang. Jeg støtter dig i at se dit bedste potentiale, overkomme de forhindringer, du må opleve og skabe et liv, hvor du er tro mod dig selv og det, du inderst inde ved, du indeholder og ønsker at udtrykke.

En af mange fordele ved at bruge mig som din sparringspartner er, at jeg har gået den vej, som du gerne vil gå og hjulpet andre med at gøre det samme. Det kan du læse mere om længere nede. På den måde vil du komme meget hurtigere i mål, og endda bruge færre penge, fordi du undgår at begå en masse naturlige fejl.

Du kan enten fortsætte med at læse eller ringe 21 48 94 42 så vi kan tage en uforpligtende snak.

Områder, hvor du med fordel kan bruge coaching:

  • Hvis du vil være dig selv og udtrykke dig autentisk, omsorgsfuldt og empatisk
  • Hvis du vil forbedre dine relationer på job og hjemme
  • Hvis du skal til audition og have dit unikke udtryk frem
  • Hvis du vil være autentisk og i integritet som leder
  • Hvis du vil udvikle dig personligt

Du kan læse mere i bunden af siden under “Hyppige spørgsmål”.

“Jeg har haft den fantastiske glæde at have Lisbet Hjort som min personlige coach i et forløb på ca. 3 måneder forud for min audition i Berliner Philharmonikerne. Aldrig før har det været så nemt for mig at stille mig op foran tusinde af mennesker og få dét frem i min musik som jeg gerne vil have”

Jesper Busk SørensenBasunist i Berliner PhilhamonikerneLæs hele historien

“Jeg oplever Lisbet som en kompetent, grundig, levende og hjertevarm coach. Lisbet er en støttende og ressourcefuld coach, der hele tiden holder sine klienters fulde potentiale for øje og på professionel og varm facon får dem guidet mod de mål, de virkelig ønsker.”

Sofia ManningMedstifter af Manning InspireLæs hele anbefalingen

“Lisbet er en ualmindelig konkret og kompetent sparringspartner, når det kommer til feed-back. Hun går lige direkte til sagens kerne på en positiv, afbalanceret og konstruktiv måde”

Benedikte LangeMD, MBALæs hele historien

“Hvad skal jeg sige, andet end at det er hårdt arbejde at arbejde med sig selv, og sin personlige udvikling, men det er et arbejde som er en stor gave. En gave bliver det til, takket være Lisbets dygtige coaching”

Charlotte BakkeAfdelingslederLæs hele historien

Om Mig

Hej! Jeg hedder Lisbet

Der er to ting, der virkelig driver mig: At gøre en forskel og hjælpe mennesker til at leve et – for dem – sandt liv

Jeg brænder virkelig for at tale med dig! For mig er det noget af det vigtigste, at vi alle lever et autentisk liv. For når vi gør det, har vi ro i sind og sjæl – og vi har ikke længere behov for at kæmpe for vores egen plads og form. Vi indtager den med selvfølgelighed – og vi giver automatisk andre plads til at indtage deres.

Jeg drives af at hjælpe mennesker til at leve et autentisk liv. Verden har brug for din originalitet – vi har nok af kopier eller tilpassede individer.

Med coaching behøver du ikke længere forsøge at regne alt ud – du kan få professionel støtte og kan derfor bruge din tid på det, som du er bedst til

Pris og Forløb:

En session: 1200 kr.
3 sessioner: 3000 kr.
Længerevarende forløb: 850 kr. pr. session.

Et længerevarende sparringsforløb er billigst, fordi det i sidste ende er det, jeg allerhelst vil. Commitment er den universelle måde, at sikre store resultater.

En session varer 60 minuter.

Inklusiv i min sparring:

Når vi har en aftale om et forløb, så har jeg dedikeret mig til at hjælpe og støtte dig så meget som muligt undervejs

  • Du har derfor en digital hotline, hvor du kan sende mails eller sms alle ugens dage og få svar indenfor 24 timer

Udvalgte Kundehistorier:

Sofia Manning, Medstifter af Manning Inspire

Jeg vil til enhver tid anbefale Lisbet

Lisbet er en støttende og ressourcefuld coach, der hele tiden holder sine klienters fulde potentiale for øje

Læs Sofia Mannings anbefaling

Jeg har uddannet Lisbet Hjort som coach og kender hende efterfølgende som coachtræner på mine coachuddannelser.

Jeg oplever Lisbet som en kompetent, grundig, levende og hjertevarm coach. Lisbet er en støttende og ressourcefuld coach, der hele tiden holder sine klienters fulde potentiale for øje og på professionel og varm facon får dem guidet mod de mål, de virkelig ønsker.

Jeg vil til enhver tid anbefale Lisbet som coach.

Jesper Busk Sørensen, Basunist i Berliner Philamonikerne

Lisbet har styrket mit professionelle niveau

 Aldrig før har det været så nemt for mig at stille mig op foran tusinde af mennesker og få dét frem i min musik som jeg gerne vil.

Læs Jespers historie

Jeg har haft den fantastiske glæde at have Lisbet Hjort som min personlige coach i et forløb på ca. 3 måneder forud for min audition i Berliner Philharmonikerne. Aldrig før har det været så nemt for mig at stille mig op foran tusinde af mennesker og få dét frem i min musik som jeg gerne vil have – takket være Lisbet ! Det har bestemt været en kæmpe oplevelse og en fantastisk “rejse” som jeg ikke ville være foruden. Lisbet har styrket mit professionelle niveau, og jeg ved, at jeg nu er klar til at erobre verden ! En kæmpe tak!

Benedicte Lange, MD, MBA

Hver eneste coaching-session har gjort mig afklaret og meget klogere

Uanset om jeg præsenterer Lisbet for et job-relateret mål eller personligt anliggende, er hun dygtig til at holde mig på sporet, udfordre mig og komme helt ind til kernen af emnet.

Læs Benedictes historie

Om det er Lisbets baggrund som jurist eller hendes personlighed i al almindelighed, skal jeg ikke kunne sige, men Lisbet er en ualmindelig konkret og kompetent sparringspartner, når det kommer til feed-back. Hun går lige direkte til sagens kerne på en positiv, afbalanceret og konstruktiv måde.

Det var også derfor jeg spurgte Lisbet, om hun kunne tænke sig at blive min personlige coach, både på business- og liferelaterede emner og jeg må sige at det er en beslutning jeg ikke har fortrudt. Vores samarbejde har nu strakt sig over et par måneder og jeg oplever at hver eneste coaching-session har gjort mig afklaret og meget klogere. Uanset om jeg præsenterer Lisbet for et job-relateret mål eller personligt anliggende, er hun dygtig til at holde mig på sporet, udfordre mig og komme helt ind til kernen af emnet. Der afsluttes altid med nogle klare aftaler, som man føler sig meget kommittet til at holde.

Lisbet Hjorts baggrund, erfaring og personlighed giver hende en unik kompetence, og jeg kan derfor på det varmeste anbefale Lisbet Hjort som coach.

Helene Thopholm, salgschef

Jeg har nået mine mål – Lisbet gav mig troen på, at det var muligt

14 dage efter jeg stoppede hos Lisbet, sagde jeg mit nuværende job op (det havde jeg overvejet i 2 år), for at starte på mit drømmejob.

Læs Helenes historie

Fra det øjeblik jeg traf Lisbet følte jeg mig tiltrukket af følelsen af, at “her var der en person, der kunne gøre en forskel for mig”. Lisbet udtrykte professionalisme, samtidig med at hun var rolig og udstrålede en masse spændende energi.

Aftalte hurtigt coach sessioner hos Lisbet. Præsenterede Lisbet for mine mål og alle mine mange forhindringer for at nå målet. Efter 6 sessioner, hvor bl.a. karriereskift, anerkendelse og præstationsangst var nogle af mine punkter har Lisbet givet mig det jeg jo virkelig kom for: TROEN på at det var muligt. Og jeg har nået mine mål. 14 dage efter jeg stoppede hos Lisbet sagde jeg mit nuværende job op (det havde jeg overvejet i 2 år), for at starte på mit drømmejob, mit drømmejob som Lisbet hjalp mig med at definere !

Tak Lisbet ! Du er en gave for dine klienter!

Charlotte Bakke, Afdelingsleder

Jeg har fået hjælp til at hente energien igen

Hvad skal jeg sige, andet end at det er hårdt arbejde at arbejde med sig selv, og sin personlige udvikling, men det er et arbejde som er en stor gave. 

Læs Charlottes historie

Mit første møde med coaching var i forbindelse med undervisning her i kommunen. I denne forbindelse fik jeg mulighed for at få personlig coaching af Lisbet Hjort. At få denne mulighed har været en stor gave. At få hjælp til at se mit potentiale, og til at ændre på uhensigtsmæssige handlemønstre. Hjælp til at opdage/ genopdage sider af mig selv.

Hvad skal jeg sige, andet end at det er hårdt arbejde at arbejde med sig selv, og sin personlige udvikling, men det er et arbejde som er en stor gave. En gave bliver det til, takket være Lisbets dygtige coaching.

Jeg er glad og fyldt med energi, og når energien ikke er der, så har jeg fået hjælp til at hente den igen.

Hyppige Spørgsmål

Her kan du læse mere specifikt om det område, der er relevant for dig. Og samtidig få svar på nogle praktiske spørgsmål, som du sikkert har (eller får).

Hvem er målgruppen for Coaching samtaler

Coaching er for dig, der gerne vil nå et mål, ønsker en forandring eller gerne vil støttes i en forandring, du er i gang med. Coaching er ikke terapi, så hvis du har været ude for traumer eller andet, der kræver en terapeuts støtte, så er coaching ikke for dig. Er du i tvivl, så kan du ringe til mig, så kan vi tage en afklarende samtale.

Hvad hvis jeg gerne vil arbejde langsigtet med min personlige udvikling?

Så er du havnet det rette sted. Jeg arbejder med mennesker, der ønsker en langsigtet udvikling, så jeg vil meget gerne støtte dig også. Du kan i øvrigt også understøtte din udvikling ved at følge min blog og mine nyhedsbreve – her giver jeg tips og inspiration til personlig og spirituel udvikling.

Hvad hvis jeg gerne vil styrke mit Lederskab

Jeg har arbejdet med lederudvikling siden 2000, så jeg har mange års erfaring med at arbejde med ledere og deres udfordringer. Jeg har også selv været chef i flere år i en styrelse og i Region Hovedstaden, så jeg har personligt prøvet de udfordringer, man står overfor som chef.

Hvad hvis jeg gerne vil kunne gå til audition uden at blive nervøs?

Nervøsitet er en tilstand, du kan arbejde med, så den ikke generer dit spil. Jeg har coachet mange musikere på at skulle gå til audition og overkomme nervøsitet.

Hvor lang tid varer et forløb?

Det er meget individuelt, hvor lang tid et forløb tager. Det kommer an på, hvad det er, du gerne vil arbejde med. Noget kan løses ved en enkelt session. Min erfaring er dog, at langt de fleste langtidsholdbare forandringer kræver længere forløb – og det tilpasser vi sammen. Er du musiker, og skal du til audition, vil en session om ugen i 3 måneder inden audition være helt almindeligt.

Hvad hvis jeg ikke ved, hvad der er sandt for mig?

Det kan være meget svært at finde ud af, hvad der er sandt for en – især hvis man har været vant til at tilsidesætte sig selv og sine egne behov i lang tid. Det er en proces – og det er den proces, jeg kan hjælpe dig med. Jeg har selv været uden føling med, hvad der var sandt for mig, så jeg ved, hvad du taler om. Det kan ændres.